lördag 9 mars 2013

Widar Andersson, fd riksdagledamot i Socialdemokraterna, Hassela-kollektivets lilla Satanist, friskolornas lilla skitstövel, uppbär miljonarvoden på att lobba för riskkapitalisterna,  lobbyist, propaganda-minister och fascist. Involverad i Carema, chefredaktör på propagandabladet Folkbladet, ordförande i riskkapitalägda (EQT), ledamot i friskolekoncernen Academias (de som äger "din" friskola och skeppar cashen till Guernsey) med mera. Kristian Tilander om Widar Andersson: "- Det finns inga gränser för vad den mannen kan påstå och vågar man inte lyssna till sanningen resulterar det till att man blir blind inför sin egen verksamhet, säger Kristian Tilander. Tilander berättar att han har träffat före detta intagna som i dag är i 45-årsåldern och många dras fortfarande med en stark ångest och ett dåligt självförtroende på grund av sin vistelse på Hasselakollektivet." Läs mer här: Kontroll, hjärntvätt och Förnedring

Han har ju lyckats. Man omhändertar barn som aldrig förr. Vanvårdas, ödelagda för livet blir dom också. Det vet Widar om, men han har aldrig varit varken ödmjuk eller solidarisk. Hans Pengar före Barn.
Sagt av Okänd:
"Sossarna, som själva utgör en stor del av denna maffia, gjorde det bekvämare för brottslingarna då dom avskaffade tjänstemannaansvaret på 80 talet, och därmed i princip införde allmän amnesti för sina tjänstemän att bryta mot lagar och mänskliga rättigheter. Sedan dess har lagarna kommit på rad. Könsdiskriminerande och grundlagsstridiga lagar om kvinnofrid och vårdnad bl a. Man har hetsat och hetsat mot män och fäder, framförallt med hjälp av pedofilspöket. Resultatet ser vi nu i en socialtjänst som löper fullständigt amok. Förblindade av makt och fullproppade med ideologisk och politisk bullshit genom genuscertifierade högskoleprogram och extremistiska och hatiska föreläsare från statligt stödda kvinnojourer, som idag inte ser det som sin främsta uppgift att hjälpa kvinnor, utan sprida mans och pappahatisk propaganda. Allt för att hetsa könen mot varandra ocn splittra familjerna än mer, och på det viset lättare kunna stjäla deras barn och därmed råna dem på alla deras besparingar och deras livsglädje i processen. Denna strategi har man lyckats extremt bra med. I Sverige är vi inte vana att misstro staten. Än mindre protestera emot den. Vi lever i en tro att staten är god och vill alla väl. "

Så om du inför valet tänkt rösta på Socialdemokraterna, för att du TROR att de verkar för de sjuka, svaga, arbetarna, medborgarna- Tänk om! Tänk rätt! Tiderna har ändrats. Det dina föräldrar, mor och farföräldrar kanske kämpat för, är idag bortrivet och ombytt. Det gäller dom flesta partier. Politik är inte längre vad politik en gång var. De har fiskat dina röster, för egen vinning. När, var, hur blev det så här? När, var och varför har medborgarnas rättigheter klämts åt så hårt att de som säger sig stå på medborgarnas sida, valde att svika pga egen vinning? Det är inte bara nu, idag, som människor lever i uppgivenhet. Det kom ju någonstans ifrån. Vi har fått ett missnöje och en sorg bland många medborgare, besvikna på systemet som inte ens har det minsta förtroende för någon längre. Widar på Youtube:




Inför Valet 2014. RÖSTA! För det är inte bara din rättighet, det är din skyldighet som medborgare. Men för guds skull, tänk efter vad du lyssnar på för propaganda. Ta reda på mer om vårt korrupta system. Vilka namn som förekommer, vilka som inte gör det. Rensa bland det falska skitsnacket du ges. Reflektera över vad du hör! För du vet- dom som säger sig arbeta för Barnens Bästa- tjänar sina pengar av deras Värsta. Vi kommer aldrig få ett land värdig att kalla ett mänskligt samhälle om dessa giriga inte skickas ut. Men som sagt. Media i Sverige är köpta av presstöd av politiker. Jag är inte emot ett land med valfrihet, tvärtemot, men jag vill också ha ett land som värnar om alla våra mänskliga rättigheter. Men det har spårat ut, sedan sjuttiotalet har en massiv devolution skett och offren är medborgarna. Det blir så när människor springer egna ärenden, istället för att tänka Solidariskt och Medmänskligt. Allt fler unga önskar sig diktatur. Man undrar ju vart uppgivenheten kommer ifrån. Här är vad våra våra ex-politiker gör idag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar