onsdag 6 mars 2013

Fosterpappa misstänks för våldtäkter i Västerås 35-åringen och hans fru har varit familjehemsföräldrar för utsatta barn i 10 år. "Utsatta" Barn som dom utsatt för ännu grövre. Som ex: sexuellt ofredande, våldtäkt mot barn och övergrepp i rättssak, samt hot! Antar att Flickan INTE hade den här typen av "problem" hos sin biologiska familj..
Här är ytterligare ett lite äldre fall, från Uppland där fosterdottern födde barn till Fosterfadern. De bor nu ihop. Mannen är över 50 år gammal. Vad som hänt med dom senare framkommer inte. Här är ännu en Fosterpappa. Som höll sitt gamla fosterbarn fånge i en sommarstuga.  Listan kan göra oändlig med dessa offer. Värsta är att mörkertalet är MASSIVT. För det handlar om offer utan talan, utan rättigheter, i vanmakt och med fruktan över att aldrig bli trodda. De är ju "bara" Soc-fall.
Socialtjänsten samt Socialnämnden ombesörjer denna grova pedofilmarknad med offer. Offren är andra kvinnors, andra mäns DÖTTRAR och SÖNER. För det borde ni tvingas stå till svars! Ni och alla de andra tillsynsmyndigheter, paragrafvändare och andra suputer, som inte gör ett förbannat skit för att beskydda barnen mer!! Ni borde alla förpassas till Soporna, som de äckliga råttor ni är!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar