tisdag 12 mars 2013

Påtvingade aborter, änglamakerskor- ja, det är ju något man gärna tror bara finns i riktigt dåligt skötta länder. Som i Sverige. Helt korrekt!  Sedan tvångssterilisering och häxbränning förbjöds, har tjänstemän löpt amok på att tvinga mödrar till aborter. Kvinnor som är unga, utländska, har diagnos, för stunden i en depression och ja, lite vad Den som ger ordern om Aborten tycker och tänker. Mörkertalet är som vanligt ENORMT. De flesta som drabbas slutar tala. Det pga av att övergreppet på deras liv, deras person, deras rättigheter är för stort. Kränkningen att tvingas döda sitt eget barn, är hutlös! Men några kvinnor, unga tjejer vågar berätta, vågar säga vad dom utsatts för av myndigheter.
  • Sandra, som åkte ut för en mild depression, tvingades ta livet av sin dotter Saga år 2010. Hon aborterade henne, efter att Socialtjänsten hotat henne med att ta det barnet hon redan hade. När hon gjorde som hon blev tillsagd, tvångsomhändertog dom hennes dotter ändå. Det pga att hon brustit i sitt föräldraskap då hon varit på sjukhuset och inte med dottern. Läs hennes berättelse på denna blogg: Att förlora två barn på 72 timmar.
Bilden är från bloggen Fröken Q:s resa
Dock trampade de fel ung kvinna på tårna. Tjejen lyckades finna kraft i all smärta och slog tillbaka. Alla som var inblandade i hennes ärende fick sluta sina jobb och hon fick sitt barn, som var i livet åter. Men ger det Saga livet åter? Nej, hon är död. Kommer mamman komma över detta? Nej, men hon biter ihop och lever vidare. Hon är fruktansvärt stark! En supertjej! Det krävs mer än en Satanistisk myndighet att helt knäcka vissa av våra kvinnor. Dessa mammor är i hundratal. Kanske tusental. Den som aldrig utsatts för myndighetstortyr kommer förstå vilket övergrepp det är på ens psyke. Vilket enormt stress och press man utsätts för. Men vet en sak, några av dessa Kvinnor står upprätta än idag! De står med näven knuten mot himlen. De vågar berätta. Men få hör deras rop. Det är det värsta. Jag önskar att fler tjejer och kvinnor vågar berätta om dessa tvångsaborter. Det är dags att vi får en lag, som tvingar Stat och Kommun betala hutlösa skadestånd till sina offer. Som förbjuder dessa påtvingade övergrepp på våra tjejer och kvinnor. Valet ska vara deras! Ett erkännande är det minsta vi kan ge, efter att tvingat dessa systrar, kvinnor, mödrar utstå mer smärta än vad rimligen är legalt. Dödsstraff är förbjudet i Sverige. Därmed borde inte Tjänstemän ha rätten att utdela den stup i kvarten? Ansvaret för sin kropp, sitt liv, sina val, sina barn tillhör var enskild Individ.

Artikel om tvångsabortering och kvinnors svaga rättigheter 2013, även i Danmark: Socialt utsatta kvinnor pressas till abort av kommunen

Vilka är kvinnorna som tvingar andrar kvinnor till dessa aborter? Har kollat upp några stycken handläggare närmare. De är inte bara hos Socialtjänsten. De arbetar även på Försäkringskassan, Ungdomsmottagningen med mera. De är helt iq-befriade. De hade bränt oss på bål på torget om de kunnat! De har misslyckats fatalt med att ta hand om sina ungar, är i total avsaknad av moral, etik och sunt förnuft. De mår inte bra. Dom lever själva miserabla liv. Har en livshistoria som är som är så smutsig, att är det någon som borde abortera bort sig själva från systemet, är det väl dom.  Men dom har Svenska Staten, kommunerna samt myndigheterna som sina anställda. De löper amok bland våra medborgare. Om du drabbas, våga anmäla direkt! Polisanmäl! Ring Socialstyrelsen! Ring Påven! Ring Hells Angels! Ring vem du vill! Men lid inte det tysta. Lämna Sverige när du ska föda ditt barn. Har du inte ekonomiska resurser för det, kontakta mig. Vi startar en insamling, vi rånar en bank, vi gör vad som helst, för vet du vad: Du är värdefull! Så är ditt liv! Låt aldrig, aldrig någon få dig att tro något annat! Låt aldrig, aldrig någon göra något mot din vilja. Du är starkare än du tror.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar