måndag 4 mars 2013

Russian Today rapporterar om Svenska myndigheters övergrepp på ryska tvillingflickor. Bra att internationell media rapporterar, då svensk media håller på och fjantar sig med censur och myndigheterna gömmer sig bakom sekretessen. Välfärdssystemet är ett skämt. Tvillingflickorna hämtades från skolan. Det tog en vecka innan mamman visste vart dom var eller vad som hänt. Då damp det ner brev från Socialen med lögner om att både mamman och tvillingtjejerna är psykiskt sjuka. Enligt Socialtjänsten. Vilket dom nu inte är. Hjärtlöst och skrämmande, javisst! Men nu bor vi i Sverige, då är det så här det går till! SIEG SOC! Usch!

"Med dåliga kunskaper i svenska språket, en advokat som utses av socialtjänsten och lite pengar, har Natalya fått höra chanserna att för henne att få tillbaka flickorna är små och att de mest sannolikt nu är i ett svenskt fosterhem.

"Det är ett stort maskineri, så som individ är du mycket liten mot hela denna sortens maskineri eftersom de har också, jag menar, du får din advokat, men socialen har ännu mer, inte bara pengar utan också all möjlig hjälp att få stöd för att göra dessa utredningar, det är inte jämlikt på något sätt när du ska försvara dig själv som förälder, säger mammans advokat Jenny Beltran."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar