måndag 4 mars 2013

Unga i Sverige har det rätt bra. Dom svälts inte till döds hemma. Eller dör hemma. Inte så ofta i allafall. Men på Attendo! Eller Carema Care! Ja, där dör man! Eller svälts ihjäl, eller tvingas ligga på glassplitter och sova en vecka eller så. Eller som Asp Center i Boden! Där dör barn! Bristande tillsyn, lögner, felaktig medicinering och självmord. Vilket kostade 17-åriga Caroline livet. Läs mer i NSD
"- Skulle vi ha satt tvångströja på flickan? svarade verksamhetschef Nina Morin till NSD."

Din bitch! Är du blond på riktigt, Nina Morin?! Inte tvångströja! Hade räckt om ni gett henne den skydd och den vård ni åtagit er! Dessutom är det inte artig kondoleans till hennes familj att håna bort något så allvarligt. Som att ni lät ett barn dö hos er. För att ni varken kan eller vet vad ni håller på med? Stå för det. Ta ansvar! SKÄMS! Kryp till korset och rannsaka er själva!
Eller menar du att ni inte har kapacitet att se efter de ungdomar ni påstår er ha kapacitet att se efter?? Klarar ni inte av det, så LÄGG NER VERKSAMHETEN! Fast det kanske ni inte kan? För att ni är beroende av alla statliga medel, från våra skatter, så att era riskkapitalister Henry Kravis och George Roberts, som äger Carema får sin "lilla lön". De tjänade ju "bara" 900 miljoner kronor förra året?? Härligt när svenska skattepengar som ska vara till VÅRD av våra ungdomar- hamnar i fickorna på dessa karlar utomlands. Kanske har dom råd att polera skallen nu, medans en familj i  Norrbotten polerar gravstenen till sin mycket vackra, avlidna dotter. Pengar före Barn?



Föreningen Autism och asperger i Norrbotten kritiserar Asp Center. Mamman till Caroline i en intervju i NSD. Skulle önska att jag kunde säga "Det var Bättre förr". Men det kan jag inte. För tror aldrig det har varit bra. Aldrig riktigt, riktigt bra. För så länge giriga Pomperipossor utan kompetens ska rota i de mest utsatta, kan det inte gå annat än åt helvete med allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar