lördag 2 mars 2013

Detta hände i onsdags på Storssättra Gård AB i  Brottby.
Föräldrarna som bor där, togs alla ut på utflykt. En mamma och hennes barn lurades stanna kvar på gården. Personalen, Katinka Hemmingsson och ägarna, Torbjörn Benckert, Annica Ulrika Maria Edgren och Per-Erik Edgren, gick in i en fullkomlig, ful maskopi med Prussiluskorna och blåste mamman totalt.

För ont anande dök plötsligt Polisen och Prussiluskorna upp på Storsättra. Personalen hånflinade mot mamman, när barnet slets ur hennes barm och kördes bort till Okänd ort.

Det är BARBARISKT och RESPEKTLÖST att behandla mödrar och deras barn så brutalt vårdlöst! ERA FÖRBANNADE MOBBARSVIN! Man hade kunnat tala om att det ska ske, tre dagar innan, en dag innan, fem timmar innan. Så att barnet hade kunnat förberedas. Att mamman hade kunnat säga farväl. Hon hade kunnat ringa sin Advokat. Men man gör allt för att knäcka folk, i sin egen strävan efter makt och översitteri.
Mamman är dessutom liten. Aldrig varit våldsam. Men man ska ha med Snuten, för att förnedra henne ytterligare. Så här förtrycks våra minsta och de mest utsatta, idag,  i dagens Sverige.
Detta bekostas av DINA skattepengar. Har du godkänt det?

De som bevittnade detta övergrepp sa att det var det värsta de någonsin sett. Moderns och barnets panik var helvetisk. I detta nu, finns nu en undansparkad mamma med en obeskrivlig smärta, gråtandes av panikångest och hjärtesorg efter sitt barn. Barnet är, gud vet vart, och undrar vart hans livs kärlek, enda trygghet är. Så här får det INTE gå till!!

Storsättra- lägg ner verksamheten!!!! Polisen- FY FAN! Prussiluskorna- jag ska ta reda på vilken kommun ni verkar i. Detta ska ut. För om detta är Barnens bästa- Vad är då deras Värsta?!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar