lördag 9 mars 2013

Attendo ägdes tidigare av greve Gustaf Douglas, som numera är insamlingsansvarig för Moderaterna och sitter i partiets styrelse. Attendo har gjort honom mycket rik.  Och Attendos vd, Henrik Borelius, bror till tidigare handelsministern Maria Borelius, har utsetts till rådgivare åt regeringen i vårdfrågor. Artikel om Borelius handel med Attendo. Dokument som visar Attendos aktieägare, samt vilka som delar på miljardvinsterna. Attendos Lex Sarah anmälningar 2012 samt Lex Maria anmälningar 2012, som de själva redovisar på en av hemsidorna.
Henrik Borelius, vd på Attendo


Henrik Borelius, Attendos VD sedan 2001. Nämnde jag att han även arbetar åt Regeringen? Smidigt att sitta på dubbla stolar. Attendo på Wikipedia.  Om Reinfeldt, IK Invest med flera kommer jag återkomma till senare.
Moderaternas partikamrat, Socialnämndens Ordförande Stefan Lamme i Simrishamn. Redan dagen efter Donia Hassans död, kom han, Attendo samt Familjehemmet överens om att Donia "dött av sjukdom". Det fastslogs långt innan obduktionen. Läkaren vill Polisanmäla Donias död, men den anmälan maldes nog ner i maskineriet. Som man gjorde med även mammans anmälan. Här är TV4 för ett år sedan:



♥  Donia- där uppe bland molnen. Om du vill ha Rättvisa. Om du vill att någon ska ta ansvar vad som hänt dig- då är det först många ruttna gubbar som måste städas bort. Det går nog inte lätt. Men som man säger: Sanningen kommer alltid fram





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar