lördag 9 mars 2013

"I går riktade socialstyrelsen skarp kritik mot hemmet för att man använder olagliga metoder mot barn. Bland annat kritiserar man hemmet för att hålla fast barn med tvång, stänga inne barn i små utrymmen utan att de har möjlighet att ta sig ut och man menar att detta kan vara brottsligt."
Socialstyrelsen polisanmäler Barnhemmet Oasen. Undrar om man kan polisanmäla Socialstyrelsen? För det första- för att dessa övergrepp skett i flera år. Socialstyrelsen har valt att lägga ner alla anmälningar från föräldrar och barn. De har därmed låtit övergreppen ske. 2008 polisanmäldes en anställd för att ha våldtagit en 15-årig tjej på hemmet. Det torde Socialstyrelsen också känna till?  Att grabben som våldtog är pojkvän till Oasens ägare Rune Nenséns dotter, torde dom också veta? Rune som lever bra lösaktigt på både "barnhemspengarna" och sina friskolor, kör en bil för 3, 5 miljoner med mera. Du vet, en typisk girig jävel som vanvårdar barn på våra pengar. Rune Nensén har haft aktieutdelningar på tiotals miljoner de senaste åren och har försökt dra av – exempelvis– nattklubbsbesök i New York, Formel 1-resor till Tyskland och limousinresor. "Dessa punkter har nämligen en direkt koppling till verksamheten", menar Nensén. Idag kommenterade han polisanmälningen och sa att om "något sådant förekommer, som övergrepp samt inlåsningar, så tar dom det på stort allvar".
Skitsnack!! Han ligger bakom hela metoden! Att Socialstyrelsen anmäler nu, är mest troligt  för att Kalla Fakta kommer ta upp om Oasen på söndag. Gav väl Socialstyrelsen kalla kårar? Med tanke på hur dom i många år, slickat Rune i röven och låtit honom och hans personal bete sig helt vedervärdigt mot barn och familjer.. Exempelvis fruktade Rune när Länsstyrelsens tillsyn togs över av Socialstyrelsen. Där ser man!! VEM mutade Rune på Länsstyrelsen?? VEM är korrupt och köpt av detta lilla as?

 Mer om detta kan du läsa på Vonlocksley. Och förresten- Det är DU som betalar detta! Grattis! "Välinvesterade pengar"? Eller?

Trailer: Kalla Fakta- (Om barnhemmet Oasen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar