tisdag 5 mars 2013

Ingen har väl missat nyheterna om den 61-årige jourhemspappan Stig Agermo som dömdes till 8 års fängelse? För Grov våldtäkt mot barn, grovt sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott? Offren: 4 och 6 år gamla fosterbarn. Placerade hos honom av Upplands Väsby. Läs mer om detta i Svt

Vem uppdagade övergreppen? Socialtjänsten? Förskolan? Skolan? Andra runt omkring? Du vet, alla dom som är skyldiga att orosanmäla om de ser att barn far illa? Nej! Nej! Nej! Ingen kan väl tro något så galet att ett Familjehem kan göra barn illa? Så DOM skyddar man! Om barnen beter sig vettskrämt beror det som sagt alltid på "tidigare brister i omsorgen" och de "onda biologiska föräldrarna". Yeah right! Det gick till så här: Deras mamma hade kontaktförbud- men bröt mot den och gick och hälsade på barnen i smyg. När mamman kom, den enda trygga, den enda barnen litade på, så brast dom i gråt och berättade allt. Mamman polisanmälde och en polisutredning startade. Om mamman INTE hade haft Civil Kurage, så hade barnen garanterat våldtagits än idag. Detta är ett ypperligt skrämmande exempel på när Socialtjänsten, Socialnämnden och ofta också Förvaltningsrätten tillsammans ger FRIA händer till pedofiler. Och när MEDIA UNDANHÅLLER, den biologiska moderns insats??!! Varför? Jo! Man vill väl inte peppa andra föräldrar att avslöja sina barns pedofiler helt enkelt??!!! ALL HEDER ÅT MAMMAN!! FLER BÖR OCH SKA TROTSA KONTAKTFÖRBUDEN. VÅGA VARA CIVILT OLYDIGT!

...kan hända att mamman pga att hon "inte dansade efter Soc:s pipa", har bestraffats ytterligare, genom att kanske inte ens få veta vart barnen är idag? Skulle inte förvåna mig. Man måste väl hålla "Pedofilmarknaden" väl dold i periferin? Och säg att det inte är så vanligt. Vi vet att det är det. Se på de finska krigsbarnen, som "räddades från kriget". Se nu på dessa barn, som "räddas från den Onda modern av Staten". Same Shit! Different Day! Lukrativt för Peddobears! USCH!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar