söndag 10 mars 2013

Kalla Faktas reportage om Barnhemmet Oasen ikväll. Vad ska man säga? Det är inget nytt. Att barn misshandlas på HVB-hem är mer regel än undantag. Att föräldrar och barn, sänder in anmälning efter anmälning till Socialstyrelsen om dessa övergrepp, bara för att bli ignorerade är också mer regel än undantag.
Föräldrarna och barnen mattas ut av att aldrig bli trodda. Familjer traumatiseras för livet-
men Verksamheterna består!! Intakt! Drivs med miljarder av våra skattepengar.

Vi har ett korrupt, lamt system där Myndigheter gemensamt blundar för de övergrepp våra barn samt svenska familjer utsätts för. Det har gått amok i Barnomhändertagen de senaste åren. Vi är uppe i 26 000 barn per år! Minst! De har 52 000 föräldrar. Tillsammans har de en släkt på ännu fler. Vi talar om hundratusentals svenska offer. Kalla Fakta gör ett program då och då. Folk reagerar för stunden. Men ingen sätter STOPP för det helvetet som så många drabbas av. Inte bara idag, men även imorgon och övermorgon.
Säger som jag sa förut: Ta dina barn och lämna detta Stalinistiska land! Gör det, snälla, nu! Det är det enda som kan sätta stopp på myndighetstortyren. Att vi alla lämnar Sverige åt sitt Öde. Sverige förtjänar inte sina medborgare. Så är det. Det räcker nu! Nog är Nog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar