söndag 3 mars 2013

6 december 2012 klockan 02:14 föddes en liten pojke på Förlossningen på KSS- Kärnsjukhuset i Skövde. Läkarna samt Barnmorskorna ringde, som de angivare dom är på beställning, till Socialtjänsten i Falköping, som kl 04:00 dundrade in och slet det nyfödda barnet från sina föräldrar. Knappt hade ens moderkakan kommit ut. Varför? Jo, mamman är lätt utvecklingsstörd. Pappan har ADHD. Socialtjänsten hade gnuggat sina händer och VÄNTAT på att det nya lilla livet skulle se dagens ljus så dom kan sätta sina smutsiga händer på barnstackaren. Socialstyrelsen skriver på sin sida:  "I familjer där en förälder har en utvecklingsstörning behöver ofta både barn och föräldrar stöd. Stödet ska utformas individuellt, utifrån varje familjs resurser och behov."
Stödet?? Är det att ta barnet??!!  Jajamen! För då tvångssterilisering är förbjudet i Sverige sedan 1976, har det ersatts av tvångsomhändertaganden. Vem som helst får inte skaffa barn. Det ska vi ha j**vligt klart för oss. I Socialtjänstlagen står att familjer som kan vara i behov av stöd, i första hand ska få hjälp hemma. Detta barn gavs inte en chans. Ingen rätt till sin modersmjölk, sina föräldrar eller sina rättigheter. TVÅ timmar var vad han fick. 2 timmar!!! Hann en utredning göras om lämpligheten på den tiden???


Detta är mycket vanligt. Ofta kan en enda Prussiluska även påstå att föräldrar är utvecklingsstörda, vilket dom ofta inte är. Föräldrar, psykiatrin och läkare bestrider och förnekar dom "påhittade diagnoserna" allt som oftast. Men föräldrarna får trots det aldrig tillbaka sitt barn. Det är dagens Sverige. Så hej! Om du är lite "annorlunda"- EMIGRERA till ett land där ditt barns och dina mänskliga rättigheter tillvaratas och respekteras. Eller föd hemma!
Efter någon månad fick föräldrarna träffa sitt barn någon timme. Övervakat. De har aldrig gjort barnet illa. De har bara fött honom. De kommer mest troligt aldrig få tillbaka sitt barn heller. För vi är inte alla lika inför lagen. Vi får inte alla bilda familj. Om det ljuger jag inte. Men det är en sorg att man måste blogga ut om detta, då media vägrar ta upp dessa fall. Varför? Jo. Man måste ju propagandamässigt lura svenska folket att vi lever i de bästa av världar. Vilket vi INTE gör.
Så nu vet du...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar