måndag 4 mars 2013

Hungerstrejkade i Karlstad  för att hans fyra, älskade barn tagits ifrån honom...


Hur gick för dessa fyra barn efter att Socialnämnden i Karlstad la sina tassar i det heliga familjelivet? Ett av barnen har gjort upprepade självmordsförsök. Den andra har försökt rymma flera gånger. Den tredje har opererats utan att föräldrarna meddelats. Den fjärde har vanvårdats i familjehemmet och blivit illa biten av deras hundar. Detta utan att barnens biologiska föräldrar meddelats om vanvården. Sedan 2009, har familjen förvägrats ha kontakt med dessa barn, trots att lagligt stöd saknas. Barnen är utöver det placerade hos fyra olika familjehem!! De minsta kan ingen kurdiska längre. Det är därmed inte längre tal om att man har berövat barnen rätt till bara sin familj. Man har berövat dom rätten till sin nationalitet, sitt språk, sin religion, sin identitet, sin historia. Illa! Mycket, mycket illa!!!! Landet de trodde, skulle ge dom frihet och rättvisa, gav dom ett rent helvete.
Ingela Wretling (S), Ordförande i Socialnämnden då beslutet togs. Är du nöjd med din insats? Eller skiter du i det? Då du verkar upptagen med att lura av dina partikollegor sina platser, när de ligger för döden på sjukhuset. Läs om damens hjärtlösa rävspel här...
Denna familj har dock fått behålla två barn! Hur gick det för dom? Jo tack, bara bra! De är duktiga i skolan, väluppfostrade, trygga till skillnad från de fyra vanvårdade syskonen, som håvar in miljoner åt den lukrativa barnhandelsbranschen. Men hela familjen lider av saknad. Föräldrarna har gråtit och skrikit oavbrutet av längtan till de förlorade barnen. Föräldrarna har inget liv om inte alla barn är hos dom. Så är det! Men de kommer aldrig ge upp! De ringer Socialtjänsten VARTENDA vecka och har så gjort sedan den dagen barnen togs! All heder åt er! Må de inblandade i Karlstad brinna i ett liknande helvete de gav Er. In šaʾ Allāh!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar