onsdag 20 mars 2013

Vi måste ju alla skramla våra surt fördärvarade slantar till statskassan, så att de offentliga medlen sedan kan missbrukas. Så då ska vi se, vilka som INTE betalar skatt? Vilka vill inte pröjsa till den svenska välfärden? Vem har den STÖRSTA skatteskulden i Sverige! Hells Angels? Bandidos? Nej, nej, nej! Det är bara dom kriminellaste av de kriminella som har feta skatteskulder i detta land. Som Freddan Reinfeldst best homie ALL TIME! Björn Savén!!


Björn Savén, miljardär och ordförande i IK Investment Partner, som alltså äger vårdkoncernen Attendo, som riskkapitalist. IK Investment äger även 20 andra bolag. Däribland Actic, Alfa Laval, Intrum Justitia, Hemglass, Ellos med flera. Deras omsättning är nära 7000000000 euro (dvs 7 miljarder Euro).
Björn Savén skrattar hela vägen till banken!!
Så vi säger så här. Snubben betalar inte skatt. Men Attendo betalas med våra skattepengar. Skattepengar som snubben kvittar ut i Skatteparadis, så att han slipper skatta för våra skattepengar? Rörigt, jag vet. Snubben har dessutom den största skatteskulden i Sverige. Kan han då inte betala skatteskulden, med dina och mina pengar, då han fulat till sig dom? Åh, nej! Det kan han ej! De girigaste små grisarna står över alla lagar, regler, etik, moral och allt annat som vi andra förväntas finna oss i. Reinfeldt ville nu senast skicka barn till fängelse. Jo, jag tackar ja! Vad med Savén och resten av Attendo? Ingen fängelse för dom inte? Nej, såklart inte. Vi bor i Sverige. Här är allt åt helvete.



Alltså, Attendos huvudägare är IK Invest som är grundat av Reinfeldts bästis. Reinfeldt har även tidigare gett sin homeboy onekligen lukrativa styrelseplatser i den svenska makteliten. Björn har tillsammans med Reinfeldt representerat svenskt näringsliv. Dom två som ett litet kärt radar par! Jajamen! Kärlek på hög nivå! Korruptionen och vanvården av det Svenska Folket görs av Sveriges Statsministers Bästisar. Sveriges Statsminister backar upp dom som en Råtta. Statsministerns väljare förra året, fick via Attendo utstå bland annat detta:
  • Donia vanvårdades till döds innan hon fick Rösta i Riksdagsval. Föräldrarna bads av Moderaten Lamme att signera ett papper, så att dom skulle få småslantar till begravningen. På pappret stod, att dom går med på att Donia dog av sjukdom. VA?? Vad är det för Satanistiska metoder?? Donia dog väl av vanvård?? Föräldrarna skrev inte på. Kommunen fick köra upp pappret där det hör hemma..
  • Blåmärken hittas på brukare. Flera medarbetare säger att en person, anställd av Attendo på Attendos boende är hårdhänt mot brukarna. Är vi förvånade? Nej!
  • Medarbetare tar tag i brukares handled och knuffar brukaren baklänges så personen tappar balansen och faller bakåt. Utredning visar att händelsen medfört konsekvenser för berörd brukares känsla av trygghet. Är vi förvånade? Nej!
  • En brukare får en sele från sin rullstol om halsen och får svårt att andas. Utredning genomförs med ställningstagandet: allvarligt missförhållande. Är vi förvånade? Nej!
Ovan nämnda är bara "små missar", som dom säger. Problemet är att dom flesta problem inte ens anmäls. Är vi förvånade? NEJ! Är Reinfeldt glad? Ja. Är Savén glad? Ja. Är vårat lands expertis inom Vårdfrågor, Henrik Boreus glad? Ja! För att Henrik kan det här med vårdfrågor står ju utom all rimlig tvivel. Det är ju trots allt bara på Attendo som barn/unga, vuxna, gamla, funktionshindrade, ensamkommande flyktingar faktiskt får finna sig i total, sinnessjuk vanvård. Är Reinfeldt glad? Ja, det tror vi. Vi tror Reinfeldt får massa kärlek av sina Homies att han låter dom göra vad dom vill...
Summa summarum: Är hela Sveriges Maktelit Sadister? Jo, det tror vi att dom är!! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar